Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Ringenes Herre - De To Tårne (DVD)

31. august 2003 af Diana Monica Szatanik

6 stjerner Skriv en kommentar

Ringenes Herre - De To Tårne (DVD) billede

Broderskabet er opløst. Frodo og Sam fortsætter alene, mens de andre må slås mod Sarumans hær af orker. Hvor alt håb næsten er forsvundet, kommer hjælpen alligevel!

Broderskabet er opløst efter bagholdsangrebet ved Emyn Muil.
Frodo (Elijah Wood) og Sam (Sean Astin) begiver sig alene ud på en farefyldt rejse mod Dommedagsbjerget for at udrydde Ringen.
Aragorn (Viggo Mortensen), som nu har overtaget rollen som føreren for Broderskabet, vælger at forsøge at redde Merry (Dominic Monaghan) og Pippin (Billy Boyd) sammen med Legolas (Orlando Bloom) og Gimli (John Rhys-Davis).

Det ser ud til at Sam og Frodo er faret vild, men Frodo har lagt mærke til at de ikke er alene. Gollum følger efter dem og en nat forsøger han at tage Ringen fra Frodo, men det ender med at han bliver taget til fange af dem.
Mod Sams vilje lader Frodo Gollum være deres vejviser til Mordor.
Da de endelig står foran den Sorte Port, viser det sig ikke at være den rette vej at vælge og Gollum får dem overtalt til at tage en anden vej. Igennem en tunnel, hvor der venter dem noget, de aldrig havde tænkt. Og til alle jer der ikke har læst bogen – GLÆD JER! Det kommer med i Kongen Vender Tilbage. Det er noget man ikke bare glemmer!

På deres rejse støder de ind i nogle mennesker som tager dem til fange. Frodo fortæller om deres mission og om Broderskabet der blev dannet i Kløverdal. Kommandøren hos menneskerne viser sig at være Boromirs bror Faramir. Hans svaghed for Ringen viser sig at være lige så stor som hans brors… Men han kan måske modstå den.

Aragorn, Legolas og Gimli forfølger gruppen af Uruk-Hai der har taget Merry og Pippin. De får dog lidt hjælp af Eomer. Eomer er blevet forvist af Kong Théoden, for ikke at stå bag ham. Ingen ved dog, foruden Slangetunge, at Kong Théoden er under Sarumans ”magi”.
Eomer giver dem 2 heste, som vil gøre det nemmere for dem at indhente de grusomme Uruk-Hai. Han fortæller dem også at de om morgen slagtede en hel gruppe Uruk-Hai, så nu frygter de deres venner døde.
Til deres store overraskelse viser sporene at Merry og Pippin er flygtet ind i Fangornskoven, der hvor gammelt sagn siger træerne kan tale og gå.
De vil ikke give op og går derfor ind i skoven, her møder de én de ikke havde ventet, nemlig Gandalf.

Merry og Pippin havde også fornøjelsen at se Gandalf og er nu overladt trygt til Træskæg, som er ente – altså et gående og talende træ.

Aragorn, Legolas og Gimli begiver sig nu sammen med Gandalf til Kong Théoden, for at fordrive Saruman, som ikke forventer at Gandalf den Grå er blevet til Gandalf den Hvide.

Deres mission ser ud til at virke og sammen med Kong Théoden og hans folk vandrer de til Helm Kløft for at forsvare sig mod Sarumans hær, hvilket de endnu ikke ved er på 10.000 orker.

Det hele ser nærmest umuligt ud for alle i det opløste Broderskab. Men når den første kamp er vundet, vil alt se lysere ud.
10.000 orker føles som mange, men vent til ”Kongen vender tilbage”, der vil der være et slag mod 200.000 orker!!!

Ringenes Herre – De to Tårne er endnu et mesterværk af Peter Jackson.
Den første del af trilogien var fantastisk, anden del er overdrevet fantastisk! Der er efterhånden kommet godt gang i historien og store ting sker. Det vækker en stor appetit til næste og sidste del i trilogien.

Skuespillerne er, som i første del, rigtig godt udvalgt! Elijah Woods intense øjne der udstråler præcis hvad han føler.
Viggo Mortensens evige mod på at verden ikke må dukke under for den Mørke Fyrste.
Elegante Liv Tyler der så gudeskøn, som en rigtig elver.
Og Ian McKellen, der er den PERFEKTE Gandalf!
Sidst, men ikke mindst Andy Serkins som spiller, til en vis grænse, Gollum fortjener en stor ros! Uden ham, havde Gollum sikkert bare været en computeranimation, som havde været et offer for kritik!
Jeg kunne blive ved, men der findes ikke en utroværdig person i Ringenes Herre.
Jeg tror alle har lagt ALT i, som de kunne give af. For det her er ikke bare en filmatisering af en bog. Det er filmatiseringen af et eventyr mange af os har levet os ind i, siden vi læste Ringenes Herre. Det skulle blive en succes, for hvem er mere kritisk end os ægte Tolkien fans?
Kan kun varm anbefalde De to tårne.. Har jo sovet 10 dage på et koldt fortorv foran Imperial for at få billet :)

Jeg kan ikke andet end at rose ”De To Tårne”. Bind 2 var også min yndlingsdel af bogen, så den fortjener de 6 stjerner!

EKSTRA MATERIALE:

Peter Jackson har allerede vist os med den første DVD og derefter Extended version at hans ekstra materiale er super godt!

Vi lægger ud med at komme bag om kulisserne. Skuespillerne snakker om deres roller og hvorledes deres karakter spiller en rolle i filmen.
Andy Serkins som spiller Gollum fortæller om det at have en stor rolle i en film, men aldrig blive vist. Vi ser også den fantastiske måde de har udviklet Gollum på.

Rohan, Kløverdal og Fangornskoven bliver vist. Vi ser hvordan de bygger det hele op. Især mht. i Rohan (Edoras), hvor det hele blev bygget op fra grunden. Intet af det er digitalt fremstillet!

Der bliver vist hvordan det hele startede. Hvordan de 4 hobbitter mødtes i forvejen og blev venner, så det skulle blive mere troværdigt for os seere.
Så er der smugkig på forvandlingen fra alm. menneske til en af de mange personer i Midgård.
Vi får lov til at se dem filme i Edoras og Helm Kløft.

Og så viser Billy Boyd og Dominic Monaghan os rundt i Wellington, hvor et par jokes ryger over disken!

Så kommer der noget rigtig GUF! Nemlig et preview på den kommende extended version! En ting jeg specielt er glad for der kommer med, er at vi får lov til at se hvordan Faramir finder ud af at Boromir er død. En ting, mange af dem der ikke har læst bogen, undrer sig over! Desuden mange andre gode ting, som jeg synes I selv skal se når extended version udkommer den 18. november i år!

Så ser vi også på det nye spil, hvor skuespillerne har lagt stemmer til.

Sean Astin som spiller Sam lavede desuden en film på New Zealand. Han kalder den ”The long and short of it”. En kortfilm på omkring 5 min.
Her hjalp skuespillere og filmholdet til.
Fx er Peter Jackson buschauffør og Andy Serkins forsøger virkelig at overtage Elijah Woods rolle som instruktørass.
Efter filmen, vises der hvordan Sean indspillede denne film og Peter Jacksons store engagement i det.

Ekstra materialet får 5 stjerner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af SF/Fox.

Titel: Ringenes Herre - De To Tårne
Original Titel: Lord of the Rings - The Two Towers
Premieredato: 26. august 2003
Instruktør: Peter Jackson
Skuespillere: Elijah Wood, Sean Astin, Orlando Bloom, Viggo Mortensen, Ian McKellen, John Rhys-Davis, Liv Tyler, Christopher Lee
Spilletid: 179 min.
Selskab: New Line Cinema, SF-Film, 2003
Genre: Adventure
Link: http://www.lordoftherings.net
Gandalf, tilbage som Gandalf den Hvide
Gandalf, tilbage som Gandalf den Hvide
Edoras.. Noget af det smukkeste!
Edoras.. Noget af det smukkeste!
En mindre forvirret Gollum
En mindre forvirret Gollum


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...